4 zodiaka zīmes, kurām 2024. gads būs viens no laimīgākajiem gadiem

Sagatavojieties 365 dienu aizraujošām jaunām iespējām. Tā kā strauji tuvojas 2023. gada nogale, ir lielisks laiks, lai padomātu par gaidāmajām Jaungada apņemšanās un paskatītos, ko zvaigznes jums sagādājušas.

Jaunais gads iedvesmos jūs uz novatoriskām darbībām, kas pārveidos jūsu dzīvi un apkārtējo pasauli, radot ievērojami atšķirīgu atmosfēru 2025. gadam.

2024. gada sākums iezīmē laimīgās planētas Jupitera retrogrāda kustības beigas, nesot cerību, ticību un optimismu labākai nākotnei.

1. janvārī beidzas Merkura retrogrāds periods Strēlnieka zīmē, rosinot idejas, domas un ilgtermiņa mērķus. Šim kosmiskajam kāpumam seko Plutona atgriešanās revolucionārajā Ūdensvīrā 20. janvārī, kā arī tieša Urāna kustība 27. janvārī.

Pārdomājot savas vērtības, var rasties neparedzētas iespējas, īpaši astroloģiskajās jomās, kuras dzimšanas kartē pārvalda Vērsis un Ūdensvīrs. Jūtieties brīvi izpētīt nezināmo; jūs varat atklāt neizmantotus talantus vai netradicionālus ienākumu avotus.

Aptumsuma periods sākas ar 2024. gada pirmo sezonu, kas notiek neilgi pēc pavasara ekvinokcijas.

Mēness aptumsumam Svaru zīmē 25. martā sekos Saules aptumsums Aunā 8. aprīlī, ko pavadīs neprognozējams Marsa-Urāna laukums. Šis haotiskais periods mudinās jūs atbrīvoties no attiecībām un saistībām, kas nav saskaņotas ar jūsu ieguldījumiem, ļaujot jums pārliecinoši un neatkarīgi atgūt kontroli pār savu dzīvi.

20. aprīlī pārsteidzošs Jupitera un Urāna savienojums Vērsī var nest negaidītus un labvēlīgus notikumus. Ņemiet vērā, ka 23. maijā Venera apvienos spēkus ar Jupiteru Vērsī, solot pārpilnību un labu veiksmi. Atzīmējiet šo datumu savā kalendārā, jo tas būs viens no 2024. gada labvēlīgākajiem laikiem.

Jupiters komunikatīvajos Dvīņos ieies 25. maijā, kur tas paliks līdz 2025. gadam. Šis 13 mēnešu tranzīts veicina globālās komunikācijas pieaugumu. Izmantojiet šīs intelektuāli stimulējošās enerģijas priekšrocības, iegremdējoties garīgajā darbībā. Gada beigās, 17./18.septembrī, daļējs Mēness aptumsums Zivīs, pirmais gandrīz 10 gadu laikā, paver iespējas, pamatojoties uz jūsu dzimšanas diagrammu. Šis aptumsums iezīmē sērijas sākumu, kas ilgs līdz 2025.–2026. gadam, veidojot priekšnoteikumus gaidāmajam.

Šodien pastāstīsim par četrām zodiaka zīmēm, kurām lemts piedzīvot īpaši laimīgu 2024. gadu.

Auns

Auns, tu jau esi lielisks tieši tāds, kāds esi, bet 2024. gads varētu būt laiks, kad nolemsi sevi izgudrot no jauna. Tas jo īpaši attiecas uz to, ka Ziemeļu mezgls turpina savu adrenalīna pilno ceļojumu cauri jūsu pirmajai mājai, aizdedzinot jūsu iekšējo uguni un vēlmi gūt panākumus. Tomēr tas vēl nav viss. Jaudīgais Plutons atkal ienāks jūsu 11. sabiedrisko lietu namā 20. janvārī, dāvājot iespēju pārveidot savus nākotnes mērķus un piederības sajūtu pasaulei.

Pastāv liela varbūtība, ka sasniegsi visu, ko plānoji 2024. gadā. Marss, jūsu valdošā planēta, 14. februārī beidzot savienosies ar Plutonu Ūdensvīrā, padarot jūs par spēcīgu spēku savā sabiedrībā. Pārliecinieties, ka esat skaidri noteicis savus mērķus, lai maksimāli izmantotu šo īpaši jaudīgo sinerģiju.

2024. gadā Auns sezonu iezīmēs enerģisks Mēness aptumsums jūsu attiecību sektorā 25. martā, kam sekos Saules aptumsums Aunā 8. aprīlī. Noliec malā lietas, kas traucē pilnībā pildīt savas saistības, jo tas ir kā iegūt kosmisko zaļo gaismu. Tevi gaida jauna aizraujoša dzīves nodaļa, kas piedāvā iespēju atgūt kontroli un atbrīvot sevi no maldinošajām enerģijām, kurām zemapziņā esi pieķēries. Atbrīvošanās nekad nav bijusi tik laba.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām nekad nav naudas. Cilvēki, kuriem nauda “izslīd caur pirkstiem”

Enerģētiskā Jupitera un Urāna konjunkcija 20. aprīlī var pārsteigt ar negaidītu finansiālu iespēju, nostādot uz jauna finansiāla ceļa. Būtu laba ideja izmēģināt savu veiksmi, jo Venera galu galā savienos Jupiteru jūsu personīgās bagātības otrajā mājā.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment